top of page

Slukk tørsten med temmet SOOTvann

Det felles lokale og regionale engasjementet for SOOTspelet gir spennende muligheter til å generere større verdiskaping, synergier og positivt omdømme for regionen vår.
En av årets flotte synergier er utviklingen av vår helt egne serie med SOOTvann i samarbeid med Marius Svingen i det lokale Marker- firmaet Isvannet AS. Dalsgren Design har stått for designet av etikettene.


Vi kjenner jo etter hvert historien om husmannsgutten Engebret Soot, som hørte sangen fra bekken, lot vannet bestemme sin vei og ble Haldenkanalens far. Et barn av elementene, som med rosentorv og kampesten temmet vannets veldige krefter og tok dem i bruk. Vann og naturkreftene var endel av hans liv og virket, og hva var vel mer naturlig enn å spille videre på nettopp vann når vi sammen skulle lage nye synergier for handelstanden og det lokale næringslivet.


SOOTvannet vil du finne rundt omkring i Ørje i hele sommer. Både i butikker og på serveringssteder. Du får selvfølgelig også kjøpt SOOTvann når du besøker SOOTmarkedet under årets SOOTspelet. Vannet finnes i tre ulike typer:

  • SOOTvann uten kullsyre

  • SOOTvann med kullsyre

  • SOOTvann med kullsyre og sitron
コメント


bottom of page