top of page
JPEG - Dag 2 - Soot spelet - Marked-00247_edited.jpg

Mat & Drikke

Uten mat og drikke, duger helten ikke!

Mat og drikke

I den sjarmerende lille Slusebyen Ørje er det gode muligheter til å hygge seg både før og etter SOOTspelet. Senk tempoet og opplev den sjarmerende sluseidyllen! Hva med å spise lunsj på den koselig Båtcaféen - praktisk talt på Haldenkanalen? Eller på den hyggelige Bakergaarden oppe i sentrum. Stedet med det lille ekstra! Ønsker du et raskt alternativ er Butt's Tandori i Storgata er godt alternativ.

 

Midt i Storgata ligger også lokalmatutsalget Matfatet Ørje og Ørje Kaffebrenneri. Her finner du lokalmat og drikke fra over 30 av regionens produsenter. I utsalget brennes det også lokal Ørje-kaffe, så ferskere kaffebønner får du knapt ikke. I SOOTspel uka selges det selvsagt SOOTkaffe, Fløtærøl, Fløtærkaffe og alt annet som hører med. I hele sommersesongen er også den lille sommeråpne Matfatetbua nede ved slusene åpen. Samme gode utvalget som i butikken i Storgata. Bare i mindre skala. Legg turen innom og få en smak av hele Haldenkanalen du også! 

Opplev den gode markedsstemningen på SOOTmarkedet

Når det blir ettermiddag og det nærmer seg spelstart er det lurt å trekke mot brugsområdet på Ørje Brug. I forkant av alle SOOTspel forestillingene arrangeres det SOOTmarkedet på brugsområdet; et salgsmarked med yrende folkeliv og spennende utstillere med lokale produkter. Markedet åpner to timer før forestillingen starter, så sett av god tid før spelet, og opplev den gode markedsstemningen.

 

I matserveringen på markedet får du kjøp SOOTmatbokser med nydelig lokal mat fra regionens produsenter. På markedet blir det i tillegg muligheter for å kjøpe deilige fløtærkarameller, Fløtærvafler, kanelboller og pikekyss for å nevne noe. Ørje Kaffebrenneri sørger for den gode kaffeopplevelsen. Vi har også barservering med alle rettigheter.

Slå deg ned ved et av bordene og nyt ettermiddagen. Markedet er åpent for alle. Både for deg med og uten billett til spelet. 

Spise & drikke i Slusebyen Ørje
Oppleve mer?
Bli en dag eller to ekstra. Pust ut, slapp av og opplev kunst, kultur, historie og den flotte naturen sammen med oss!
bottom of page