top of page
DSC_5056.JPG

SOOTmarkedet

Åpent for alle. Både for deg med og uten billett til spelet

Opplev den gode gamle markedsstemningen på SOOTmarkedet

Sett av god tid før spelet, og opplev den gode markedsstemningen på SOOTmarkedet. Ved brugsområdet på Ørje Brug er det i forkant av alle forestillingene et salgsmarked med yrende folkeliv og spennende utstillere med lokale produkter. Her finner du både lokalmatprodusenter, håndverksbedrifter, lokale lag og foreninger. Et utvalg av Ørjes flotte nisjebutikker stiller med tidsriktig boder med gode tilbud. Kanskje du finner en hyggelig gave å kjøpe med hjem?

I matserveringen på markedet får du kjøp SOOTmatbokser med nydelig lokal mat fra regionens produsenter. På markedet blir det i tillegg muligheter for å kjøpe deilige fløtærkarameller, Fløtærvafler, kanelboller og pikekyss for å nevne noe. Ørje Kaffebrenneri sørger for den gode kaffeopplevelsen. Vi har også barservering med alle rettigheter.

Slå deg ned ved et av bordene og nyt ettermiddagen. Markedet er åpent for alle. Både for deg med og uten billett til spelet!

 

Markedet åpner to timer før forestillingen starter alle dager under speluka. Lørdag 25. juni er det Slusefestival på brugsområdet ved Ørje Brug. SOOTmarkedet åpner denne dagen allerede kl. 10.00 og holder åpent helt frem til forestillingens slutt kl. 21.30. 

bottom of page