Overnatting

Det er flere muligheter for overnatting langs Haldenkanalen og i Indre Østfold. Overnattingsmulighetene langs Haldenkanalen er mange. Du kan for eksempel leie en av kystledhyttene langs kanalen, ta inn på en campingplass, leie deg en hytte, ta inn på en gjestegård eller unne deg litt luksus på hotell. Flere av overnattingsstedene har også egne SOOTspel tilbud under spel dagene. Ta direkte kontakt med overnattingsstedene for å booke overnatting. 

Solstrand Bruk

Kombinèr det tradisjonsrike SOOTspelet med overnatting på Solstrand Bruk, med bare 15 minutters gange eller en liten båttur til spelområdet. Beliggende på bredden av Øymarkssjøen finner du Solstrand Bruk med store rom, flotte uteområder og en hyggelig terrasse med utsikt mot innseilingen til Ørje.

Under SOOTspelet tilbys halvpensjon (frokost og middag) til følgende priser:
Dobbeltrom med eget bad, utsikt mot vannet: 2250,-
Dobbeltrom med eget bad, utsikt mot vindmøllene: 1990,-
Enkeltrom med delt bad, utsikt mot vannet: 990,-
Enkeltrom med delt bad, utsikt mot vindmøllene: 890,-

Ta kontakt for tilbud på andre romtyper!

Gå til nettsiden
Solstrand Bruk.jpeg
Brennemoen.jpg

Scandic Brennemoen

Bo godt på Scandic Brennemoen under SOOTspelet. Dobbeltrom kr 1190.- inkl frokost, enkeltrom kr 1000.- inkl frokost på overnatting i pakke med billett til Soot spelet. Scandic Brennemoen er et av Østfolds største konferansehotell. Hotellet ligger rett ved E18, 20 raske minutter i bil fra Ørje Sluseamfi. 

 

Hotellet åpnet høsten 2018 og tilbyr 99 freshe rom hvorav noen er familierom. Scandic Brennemoen har et moderne treningsrom som kan benyttes gratis av alle gjester og det finnes også store utearealer i skogkanten hvor man kan gå turer og koble av. Kombiner gjerne et besøk på SOOTspelet med en av de spennende pog morsomme pakkene for familier som tilbys i samarbeid med både Østfoldbadet, Sprett trampolinepark og Visit Indre Østfold.