top of page

Gi en opplevelse som begeistrer!

Gi en opplevelse som begeistrer til noen du er glad i til jul! Billetter til SOOTspelet - Sin fars datter er i salg nå, og billettene bestiller du enkelt på Ticketmaster.Perfekt vær, blide folk, magisk god forestilling og tidenes største SOOTmarked var med å skape yrende folkeliv på Ørje Brug også sommeren 2023. SOOTspelet i Ørje sluseamfi ble nok en gang en publikumssuksess! 3000 publikummere fikk med seg de 10 forestillingene i Ørje sluseamfi – utsolgte tribuner nok en gang!

At SOOTspelet har etablert seg som en fast sommertradisjon for mange, og stadig trekker flere tilreisende til Ørje er det ingen tvil om. Over 22 000 jublende publikummere har hittil fått oppleve SOOTspelet i Ørje Sluseamfi. Spelet har befestet seg som et spel av stor interesse lokalt og regionalt, men også nasjonalt. Flere av landets største skuespillere har levert store prestasjoner på scenen, og sammen har vi laget spelmagi i hele 7 år. Spelet har blitt en årlig tradisjon og et fast innslag i sommer-Norge.


SOOTspelet er historien om vannet. Om de som hørte sangen fra bekken og lot den bestemme sin vei. Spilles i Ørje sluser, med vannet som medspiller like mye som kulisse. I unike Ørje Sluseamfi får publikum leve seg inn i tømmerfløternes slit, opplev vannets magiske krefter når sluseportene åpner seg foran dem, høre bekken synge og kjenne gåsehuden reise seg når vannet senkes og sluseporten lukker seg for siste gang. Det er det vi kaller ekte spelmagi!


I juni 2024 får dere igjen mulighet til å få opplev Inger Marie Soots historie - historien om en sterk kvinne, som gjennom et dramatisk liv, til det fulle, får prøvet sin styrke. En sterk historie om morskjærlighet, politisk spill, ulykkelig kjærlighet, historiske milepæler og en jente som også hører sangen fra bekken.


Billetter til neste års spel er i salg nå på Ticketmaster. Årets julegavetips! Sikre deg og dine billetter til neste sommers kulturelle høydepunkt i Haldenkanalen allerede nå!


Billetter bestiller du enkelt på Ticketmaster. Er du en gruppe på over 10 personer som ønsker å dra på spel ? Da kan du bestille billetter med grupperabatt. Kontakt: gruppe@ticketmaster.no så hjelper de deg videre.


bottom of page