top of page

En hilsen fra styreleder

Premieren av årets SOOTspel nærmer seg med stormskritt, og på Ørje gjøres de siste hektiske forberedelsen før det hele braker løs fredag 24.juni. Ordfører i Marker kommune, Theodor Bye tiltrådte som ny styreleder i SOOTspelet våren 2022. Her er noen ord om hans styrelederengasjement.

For meg handler SOOTspelet blant annet om merkevarebygging av Marker, og Ørje spesielt.

At vi greier å ta vare på historien vår gjennom dette spelet er flott. Jeg liker spesielt godt at vi ser både lokale og nasjonale skuespillerstjerner sammen på scena. Det er fint å tenke på at vi bidrar til at mange skal få gode publikumsopplevelser.


Personlig er jeg veldig glad i SOOTspelet, og enkelt å si ja da jeg ble spurt om å være styreleder.

Dessuten tenker jeg at ved å delta på denne måten symboliserer det at Marker kommune ønsker å være en positiv medspiller og samarbeidspartner. Styret er sammensatt av engasjerte folk med et stort hjerte for lokalsamfunnet og SOOTspelet så det å være styreleder er bare en glede.


Jeg gleder meg veldig til sommerens store høydepunkt! Og med nytt manus og to års pandemipause er det all mulig grunn til å være begeistra!


Velkommen til Ørje!


Hilsen styreleder Theodor Bye

Comments


bottom of page