En hilsen fra styreleder

Premieren av årets SOOTspel nærmer seg med stormskritt, og på Ørje gjøres de siste hektiske forberedelsen før det hele braker løs fredag 24.juni. Ordfører i Marker kommune, Theodor Bye tiltrådte som ny styreleder i SOOTspelet våren 2022. Her er noen ord om hans styrelederengasjement.

For meg handler SOOTspelet blant annet om merkevarebygging av Marker, og Ørje spesielt.

At vi greier å ta vare på historien vår gjennom dette spelet er flott. Jeg liker spesielt godt at vi ser både lokale og nasjonale skuespillerstjerner sammen på scena. Det er fint å tenke på at vi bidrar til at mange skal få gode publikumsopplevelser.


Personlig er jeg veldig glad i SOOTspelet, og enkelt å si ja da jeg ble spurt om å være styreleder.

Dessuten tenker jeg at ved å delta på denne måten symboliserer det at Marker kommune ønsker å være en positiv medspiller og samarbeidspartner. Styret er sammensatt av engasjerte folk med et stort hjerte for lokalsamfunnet og SOOTspelet så det å være styreleder er bare en glede.


Jeg gleder meg veldig til sommerens store høydepunkt! Og med nytt manus og to års pandemipause er det all mulig grunn til å være begeistra!


Velkommen til Ørje!


Hilsen styreleder Theodor Bye