top of page

Agnes for enhver smak

I stil og form er det milevis mellom SOOTspelet og NRK aktuelle EXIT, men karakterene til Agnes Kittelsen har svært mange likhetstrekk.Har du benket det foran TV'en og fått med deg EXIT i vår? Da er du isåfall ikke alene. Hver episode i NRKs kanskje drøyeste TV-drama har samlet over én million nordmenn foran skjermen. Den tredje «Exit»-sesongen består i likhet med tidligere sesonger, både av sex, nakenhet, rus og ville scener. Og er om mulig enda mørkere, styggere og mer destruktivt enn sist.


I stil og form er det milevis mellom vårt eget SOOTspel og EXIT, men har du tenkt på at karakterene til Agnes Kittelsen i serien og spelet har svært mange likhetstrekk? I begge roller har innflytelsesrike menn lagt føringer for livet hennes, men ut fra en føyelig blomst vokser en sterk, selvstendige og handlekraftige kvinne frem (dog noe mer hevngjerrig på tv-skjermen enn på scenen).


Det er en sann glede å ønske Agnes velkommen tilbake til Ørje og sommerens SOOTspel. Med sin ro, kraft og tilstedeværelse fylte hun hovedrollen som den litt mystiske Inger-Marie på en fantastisk måte og lot oss bli kjent med henne som et levende menneske. Det er mye vi ikke vet om virkelighetens Inger Marie, men at hun var en sterk kvinne av sin tid er det ingen tvil om. Hun rives mellom farens krav og sin store kjærlighet, og Agnes Kittelsen står støtt i rollen.


Agnes Kittelsen er, uten tvil, en stjerne - uten sidestykke!

Comments


bottom of page