top of page

Gi en opplevelse til jul!

Gi en opplevelse til noen du er glad i til jul! Billetter til SOOTspelet - Sin fars datter i salg nå, og billettene bestiller du enkelt på Ticketmaster.Fjorårets oppsetning i Ørje Sluseamfi ble en formidabel suksess. Etter to korona-utsatte år var det en glede at billettene til det nye spelet i 2022 nærmest ble revet bort. 10 utsolgte forestillinger og ikke ett ledig setet i sluseamfiet på Ørje!


Agnes Kittelsen, med bautaer som Anne Marie Ottersen og Lasse Lindtner i ryggen, var magisk! Fullendt med stjerneskudd som Andreas «Humle» Humlekjær, Johan Østereng og vårt alltid strålende ensemble! Tilbakemeldingene fra publikum var unisone og superlativene nærmest haglet.


Det er en sann glede å fortelle at Agnes Kittelsen er tilbake i i Ørje Sluseamfi 23. juni - 2. juli 2023. Med sin ro, kraft og tilstedeværelse fylte hun hovedrollen som den litt mystiske Inger-Marie på en fantastisk måte og lot oss bli kjent med henne som et levende menneske. Det er mye vi ikke vet om virkelighetens Inger Marie, men at hun var en sterk kvinne av sin tid er det ingen tvil om. Hun rives mellom farens krav og sin store kjærlighet, og Agnes Kittelsen står støtt i rollen. Dette må du ikke gå glipp av!


Billetter til neste års spel er fra og med 1. desember i salg på Ticketmaster. Årets julegavetips! Sikre deg og dine billetter til neste sommers kulturelle høydepunkt i Haldenkanalen allerede nå!


Billetter bestiller du enkelt på Ticketmaster. Er du en gruppe på over 10 personer som ønsker å dra på spel ? Da kan du bestille billetter med grupperabatt. Kontakt: gruppe@ticketmaster.no så hjelper de deg videre.


Foto: Ina GrefslieComments


bottom of page