top of page

Lyst til å delta på SOOTmarkedet?
23. juni - 2.juli 2023 er det igjen klart for SOOTspel i Ørje Sluseamfi. I forbindelse med de 10 forestillingene arrangeres SOOTmarkedet på brugsområdet ved Ørje Brug. Matfatet Ørje er ansvarlig for koordineringen av markedet, og sammen med styret i SOOTspelet ønsker vi oss et gammeldags marked som bidrar til å sette publikum i den rette stemningen. Viktige stikkord er blant annet lokalt, kortreist, handel, håndverk, tradisjon og opplevelser. Vi ønsker oss primært et salgsmarked der publikum kan kjøpe med seg varer hjem. Men også andre typer initiativer som bidrar til å vise fram regionen vår og mangfoldet her ønskes velkommen. Se oversikt

over tidspunkter for forestillingene her.


Så kan du for eksempel gjøgle? Snekre en stol? Lage en krans? Strikke en sokk? Spikke en kniv? Synge en trall? Eller har andre gode forslag til aktiviteter, produkter eller håndverk som kan være med å gi publikum det lille ekstra? Ja, da vil vi snakke med deg!


Grip muligheten til å profilere dere for et bredt publikum, og la oss sammen vise fram det

regionene vår har å tilby. Det er mulighet til å delta alle ni speldagene, eller på enkeltdager.

Ved ønske om deltagelse sendes navn på firma lag/forening, kontaktperson og telefonnummer,

samt noen ord om hva du kan tenke deg å bidra med på markedet, på en epost til:

camilla@soot-spelet.no så snart som mulig og senest 16. juni. Vi trenger også å vite om du ønsker å delta alle 10 speldagene? Eller om du ønsker deltagelse på enkeltdager?


Eventuelle spørsmål kan rettes til: Camilla Nordmo - Tlf. 975 00 512
コメント


bottom of page