top of page

Husk å bestille overnatting

Har du bestilt billett til SOOTpelet og trenger overnatting? Husk å bestille overnatting allerede nå. Overnattingsmulighetene langs Haldenkanalen og i Indre Østfold er mange. Se vår oversikt her.Den spennende vannveien

Haldenkanalen er den eldste av de to kanalene i Norge. Denne spennende vannveien med Nord Europas høyeste sammenhengende slusetrapp - Brekke sluser, strekker seg fra Skulerud i nord til Tistedal i syd, nesten 8 mil.

Haldenkanalen er et spesielt kulturminne, og de siste årene er kanalen satt i god stand slik at du nå kan reise fra nord til sør, og passere gjennom tre slusesteder og fem innsjøer på ferden. Det er mange flott opplevelser i og langs kanalen. Her kan man padle eller kjøre båt gjennom idylliske innsjøer og imponerende sluseanlegg - i et vakkert landskap med mange interessante kulturminner. Og her kan du bade, fiske, spise, oppleve kunst og kultur, bo og oppleve den flotte naturen!


Slusebyen Ørje der SOOTspelet spilles i perioden 24. juni til 3. juli 2022 er et av de idylliske slusestedene i den 8 mil lange kanalen. Her midt i historiske omgivelser, med tømmerfløtingshistorien som bakteppe, ligger vår unike utendørsscene. Sett av en dag eller to ekstra, senk skuldrene og la deg sjarmerende av den lille slusebyen vår og de mange opplevelsene langs Haldenkanalen.
Landlig og enkelt eller unn deg litt luksus på hotell?

Overnattingsmulighetene langs Haldenkanalen og i Indre Østfold er mange. Vil du bo i en kystledhytte langs kanalen? Ta inn på en campingplass? Leie deg en hytte? Bo landlig og enkelt på en husmannsplass? Ta inn på en gjestegård? Bo i en unik flytende overnatting? Eller unne deg litt luksus på deilig spahotell?


Noen av overnattingsstedene er like i nærheten av Ørje, noen er litt lengre unna. Velg det som passer deg best. Flere av overnattingsstedene har også egne SOOTspel tilbud under spel dagene.


Ta direkte kontakt med overnattingsstedene for bestilling. Vi formidler ikke overnatting.

Comments


bottom of page